Annons

Föreningsannonsering

När du på ett effektivt sätt vill nå ut till dina medlemmar har vi olika avdelningar som du kan använda dig av:

Föreningskontakten
Istället för ett kostsamt brevutskick till era medlemmar – använd Jönköpings-Posten som kommunikationskanal för nya och gamla föreningsmedlemmar.

Sportens dagbok
I anslutning till Jönköpings-Postens sportsidor har idrottsföreningar möjlighet att på ett enkelt och effektivt sätt informera såväl medlemmar som sport-intresserade att åskåda, delta i eller bara uppmärksamma evenemang som klubben ordnar.

Tipspromenad
För många människor i Jönköpings-regionen är tipspromenader ett bra sätt att hålla kropp och hjärna igång. Ett stort antal föreningar ordnar tipspromenader och det enklaste sättet att meddela när och var ert arrangemang äger rum är att sätta in en annons under Tipspromenader.

Dragningslista
För er som anordnar förenings-lotterier är en annons under rubriken Dragningslistor ett effektivt sätt att meddela vilka vinnarna i lotteriet är.

Införingsdag och sista inlämningstid

Annonserna införs varje utgivningsdag. Vi behöver din annons senast klockan 10:00 två vardagar före publicering. Annonser som kommer in efter stopptid flyttas till nästa möjliga införingsdag.

Observera att stopptiderna kan ändras i samband med helgdagar.

Pris

Upp till fem rader: 150 kr, därefter 15 kr/rad.

Observera att antalet rader i inmatningsrutan för annonstext i formuläret inte överensstämmer med antalet rader i annonsen.

Boka smidigt genom att fylla i formuläret här på sidan.

Alternativt kan du kontakta oss via

E-post: privatannons@jonkopingsposten.se

Vi behöver föreningens namn, fakturaadress, telefon till fakturamottagaren och organisationsnummer för att vi ska kunna fakturera föreningen.

Telefon: 036-30 41 10

Skicka in föreningsannons

Fill out my online form.