När Spring Inspiration startade 1998 var det med visionen att kombinera entreprenörskap med mode. Då var det studenter vid Internationella handelshögskolan som drev projektet, men sedan några år tillbaka har alla fackhögskolor invigts.

Spring Inspiration är inte bara en modevisning där designers och butiker visar upp sina kollektioner med hjälp av ett 40-tal modeller utan också en show och i år var det artisten Sabina Dumba som stod för underhållningen.

Hon framförde bland annat Scarred For Life. Sabina är Stockholmstjejen som redan jämförs med Aretha Franklin och Mary J Blige trots sina unga år och som så sent som i januari i år vann priset för årets nykomling på P3 Guld-galan.

Att titta på showen för en stundtals flera modedecennier tillbaka. Titta där är ju platådojorna igen...och de utsvängda byxorna! Och där, där är ju de upprullade jeansen!

Färgsprakande? Njae, inte kläderna. Här var det mest vitt, beige, pastell, glansigt och spets utom de svarta jeansen och t-shirten på de manliga modellerna.