Annons

Alice, 22 år, driver företag med sin syster - som bor i Australien

Alice, 22 år, driver företag med sin syster - som bor i Australien

Både den där butikshyllan i Santa Barbara, Kalifornien och poddlyssnandet åtta timmar om dagen på ett lager i Borås var viktiga pusselbitar i Alice Moradians väg till ett eget företagande. Idag driver hon Earth Bite tillsammans med sin syster Ani Moradian – som bor i Australien.

Hej!

Artikeln är en del av vårt premiuminnehåll, vill du fortsätta läsa klicka nedan.

Annons

Nyhem är ett samhälle i samhället

Under de tio dagar i juni som kallas för Nyhemsveckan skapas det ett minisamhälle med sjukvård, barnomsorg och kök som serverar tusentals besökare.

The Moniker byter namn och tolkar Eminem

Stora förändringar väntar i sommar och höst, när Daniel Karlsson introducerar sitt alias Plastic Messiah med Eminems "Lose Yourself" - följt av ny musik i höst och en start som låtskrivare för andra artister. Samtidigt vilar The Moniker tålmodigt.

Stor kompetensbrist - allt svårare att hitta personal

Arbetslösheten minskar i länet men företagarna får allt svårare att hitta kunnig personal. Inom den hårt drabbade motorbranschen uppger nästan alla arbetsgivare att de har svårt att rekrytera.

Glad Midsommar! Se bilder från Jönköpings församlings firande

I Sofia prästgård samlades unga som gamla för att fira midsommar. Det var livemusik, dans runt midsommarstången och fika som erbjöds när Jönköpings församling firade midsommar.
– Det är en härlig gammal tradition, säger prästen Kjell Danfors.

Kritiken mot chartersatsningen: ”Det är omoraliskt att skattestöd ska gynna lyxresor som förstör klimatet”

Nu har kommunfullmäktige gett grönt ljus för utbyggnad av flygplatsen. MP och V beskrev beslutet som skattesubventionerad klimatförstöring. Övriga partier tryckte på att utvecklingen är viktig för kommunens tillväxt.

Vägkyrkan i Hagshult ordnar antikrunda

I Hagshult satsas det ordentligt när man får vara vägkyrka i slutet av juni. Bland annat kommer det att ordnas en egen variant av SVT:s populära ”Antikrundan”.

TV: Gunilla såg rånaren rikta en pistol mot kassören

Det kom in en maskerad man och tog upp en pistol som han riktade mot mannen i kassan. Det blev med ens väldigt tyst i kassakön. Det otäcka var att rånaren också var så tyst berättar Gunilla Hultin som blev vittne.

Vapengömman i Taberg: Man begärs häktad för grovt vapenbrott

En man begärs häktad i sin frånvaro för grovt vapenbrott efter tillslaget i Taberg. Mannen har varit anhållen i sin frånvaro i flera dagar.
Artikel 2 av 9
Nyhem är ett samhälle i samhället
Tillbaka till startsidan