Jönköpings-Posten

Annons

Alice, 22 år, driver företag med sin syster - som bor i Australien

Alice, 22 år, driver företag med sin syster - som bor i Australien

Både den där butikshyllan i Santa Barbara, Kalifornien och poddlyssnandet åtta timmar om dagen på ett lager i Borås var viktiga pusselbitar i Alice Moradians väg till ett eget företagande. Idag driver hon Earth Bite tillsammans med sin syster Ani Moradian – som bor i Australien.

Hej!

Artikeln är en del av vårt premiuminnehåll, vill du fortsätta läsa klicka nedan.

Annons

Jönköpings kommun blev blåsta av blufföretag – vägsalt för 145 kronor kilot

Jönköpings kommun har handlat över två ton vägsalt med ett kilopris som är högre än det för små kar med ekologiskt örtsalt i en matbutik.
Junedalsskolan har köpt bläckpatroner som skulle kostat 800 kronor för uppemot 5 000 kronor styck. Sammanlagt har kommunen betalat närmare en halv miljon kronor till blufföretag.

Vätterhem tvingas betala 300 000 kronor – bygge drar ut på tiden

Vätterhems planerade bygge på Kungsängen drar ut ytterligare på tiden. Nu tvingas bolaget att betala 300 000 kronor i vite.
– De har fått förlängning tidigare, säger Anders Jörgensson, politisk vilde och ordförande i tekniska nämnden.

JIK-stjärnan utsatt för homofobisk attack: "Det var hemskt"

JIK tog en imponerande seger mot topplaget Växjö Vipers på bortaplan.
Men matchen kom att handla om något helt annat för JIK-stjärnan Otto Weidman – som fick ta emot en homofobisk kommentar.
– Detta var hemskt och jag står upp för homosexualitet tillsammans med min bror, familj, mitt lag, och min förening, skriver han på Twitter.

Byggboomen i Vaggeryd – nya områden tar form

Tre stora byggprojekt har inletts under den gångna veckan. De lär påverka såväl Vaggeryd som Skillingaryd.

Mia Isaksson om att kana på ändan i lervälling

”Trappan ner till stranden borttagen på grund av fallrisk” stod det på en ilsket självlysande varningsskylt, fastnitad på ett skyddande kravallstaket så att man inte skulle rasa handlöst nedför stupet mot Vättern.

Så ska A6-katastrof undvikas på nya Hedenstorp

2013 drabbades A6-området hårt av översvämning i samband med kraftigt skyfall. När nya Hedenstorp byggs vill politiker undvika att samma sak sker igen.
– Det är viktigt att vi sätter på oss både hängsle och livrem, säger Susanne Wismén (KD), ordförande i miljö- och hälsoskyddsnämnden.

TV: De häpnar efter Hallbys fräcka variant: "Har jag nästan aldrig sett"

Hallby tog en tung seger mot Aranäs. Se godbitarna från matchen här - där bland andra Charles Hugoson visar upp en osannolikt bra spänst.

Allt för Sverige kom till Bottnaryd

Den populära SVT-serien ”Allt för Sverige” hittade till Småland. De hamnade i Astrid Lindgrens Värld, lärde sig om lördagsgodisets bakgrund och för en av deltagarna blev det en väldigt speciell dag i Bottnaryd.
– Jag känner en större koppling till Sverige och dess folk och jag är stolt över min bakgrund, sa Christina Wright från Tennessee om upplevelsen.
Artikel 2 av 9
Jönköpings kommun blev blåsta av blufföretag – vägsalt för 145 kronor kilot
Tillbaka till startsidan