Under tio års tid så har söndagarna under sommaren i Gränna närmast varit synonymt med allsången i Gränna hamn. Men nu är det slut med det. Enligt Jmini så läggs nu allsången ner på grund av finansiella skäl.

— Det är tråkigt. Vi har viljan och organisationen, men i fjol gick vi över 150 000 kronor i back så vi vågar inte hålla på mer, säger Hans Erik Lugn till Jmini.

Allsången har gått under flera olika skepnader under de tio åren som den existerat. De första åren hette arrangemanget ”Allsång i Gränna hamn” och senare bytte det namn till ”Sommarkväll i Gränna hamn”, då bland annat Hallpressen livesände allsången, och stod som medarrangör.

Många artister har sjungit i Gränna hamn under åren och på listan över de stjärnor som har stått på scenen hittar vi bland annat Bonnie Tyler, Hasse ”Kvinnaböske” Andersson, Lisa Ajax, The Moniker, Dolly Style och Patrik Isaksson

Men bara för att allsången försvinner från Gränna hamn så kommer Gränna inte vara helt utan nöjesaktiviteter framgent. Föreningen Fest i Grevskapet säger att man kommer hitta på andra aktiviteter på under somrarna.

— Vi vet inte vad det kommer bli ännu, men det kommer bli mindre saker, säger Hans-Erik Lugn.