Relaterat: Läs JP-sportens chatt från Frölunda-HV71 här
Relaterat: HV-stjärnan om de indragna bidragen: "Det är ett problem"
Relaterat: HV-stjärna missar första matchen

Efter två utomlands var Per Ledin tillbaka i Sverige under den förra säsongen då han spelade i Karlskrona för att sedan avsluta säsongen i Luleå.

Nu är han dock klubblös. I somras skrev NWT att allsvenska Karlskoga varit i kontakt med den tidigare HV-hjälten, något som klubbens sportchef även bekräftade. Det bekräftar nu Ledin själv i en intervju med Hockeynews.se

– Men det är inte bara honom jag har pratat med, säger Ledin till sajten.

– Jag har ju varit där nere på camp i sommar och det är först och främst den vägen, då är det några klubbar man har pratat med. Men det är ingen som bara kastar fram ett kontrakt om man inte har gjort 50 pinnar året innan, och det har jag ju inte gjort. Tills jag har något konkret att ta ställning till så tränar jag på och ligger i.

Ledin, som har fyllt 39 år, berättar för Hockeynews att han även på egen han är aktiv i klubbsökandet inför den kommande säsongen.

– Ja, jag deltar, ringer klubbar och stämmer av och kollar läget. Allt jag vill är att spela och bidra till att vinna hockeymatcher. Det hade varit jävligt lätt att packa ihop och vara färdig, men det är tvärtom för mig, det är nu det är en utmaning. Jag tycker fortfarande att det är så jäkla kul, säger Per Ledin som vann två guld med HV71.

Annons

FOTNOT: JP-sporten är på plats i Kungsbacka under onsdagen och kommer livechatten från matchen. Följ matchen här.