— Vi blev hårt straffade. Vi visste ju vad de var bra på, konstaterar Assyriskas tränare Andreas Tegström.

Fakta: Division 2 Västra Götaland

Assyriska–Tvååker 0–3 (0–3)

Mål, Assyriska: Perparim Beqaj 2 (en straff), Emil Zan..

Fakta: Division 2 Västra Götaland

Assyriska–Tvååker 0–3 (0–3)

Mål, Assyriska: Perparim Beqaj 2 (en straff), Emil Zander. (straff)

Domare: Paul Shamoun.

Straffat blev hemmalaget i dubbel bemärkelse. Assyriska hade egentligen mest bollinnehav under hela matchen men Tvååker slog till direkt när tillfälle gavs och vände spelet snabbt.

En sådan kontring slutade med att bollen tog på en hemmahand med straff och 0–1 som följd.

I nästa snabba spelvändning drogs Tvååkers framrusande anfallare ner. Ny straff och 0–2.

— Det kanske var straffar båda två. Jag kan inte tycka så mycket om domaren. Det är vi som inte kommer upp riktigt. Det går för sakta och det är för mycket spel i sidled, säger hemmalagets mittback Eddie Avdic.

Hemmalagets målvakt Joakim Jans hade sannerligen ingen tacksam uppgift. När gästerna en stund senare kom i nästa snabba anfall fick Perparim Beqaj drömträff från långt håll och 0–3 seglade in i bortre krysset.

— Tvååker är väldigt enkla och direkt men de gör det bra, säger Tegström.

Assyriska repade mod under pausen och gjorde verkligen ett tappert försök att komma i kapp.

— Vi spelade rätt bra i andra halvlek. Det var inte många gånger de var över på vår planhalva. Men vi hade behövt få in ett tidigt mål efter pausen för att kunna hota dem, säger Assyriska-tränaren.

Dijan Vukojevic kom in i andra halvlek och skapade en del chanser men totalt sett var det ändå i straffområdet det brast för Assyriska.

— Ja, vi kommer ju runt mycket på kanterna men kommer inte till i straffområdet. Det är väl en skillnad mellan tvåan och trean, det och att man blir mycket hårdare straffad för sina misstag i den här divisionen, säger Andreas Tegström.