Hyresfastigheten ligger på Hallebergsliden, Jöransberg, och har en ”attraktiv adress i Huskvarna med bra kommunikationer till centrumkärnan”, som det står i Skandiamäklarna Kommersiellas mäklarannons.

Fastigheten har totalt fyra byggnader, som alla innehåller fyra tvårumslägenheter på 56 kvadratmeter. Dessutom beräknas bygglov för sammanlagt 12 enrumslägenheter på vindsplan (sammantaget 320 kvadratmeter) vara klart i mitten av februari.

Merparten av hygienutrymmena är renoverade under de senaste 15 åren. Ett flertal av köken, som har sitt ursprung under tidigt 90-tal, har renoverats på senare år.

– Jag lade ut annonsen i helgen och det är redan flera som är intresserade. Jag märker att det är en stor efterfrågan, säger Ellinor Särnborg, ägare av Skandiamäklarna Kommersiella i Jönköping.

I annonsen skriver ni att adressen är attraktiv. Vad gör den attraktiv, skulle du säga?

– Den ligger naturnära och fint, men det finns också stora arbetsplatser på gångavstånd, både Husqvarna och Saab. Det har många fördelar att bo i ett sånt här område, med många villor och nära till naturen.