I kvällens avsnitt var det dags för Marcus att göra sitt första val. Och redan från start gjorde Erica Mahnkopf det klart att hon såg fram emot det.

— Jag är inte nervös inför valet i och med att jag och Marcus har fattat tycke för varandra. Jag tycker egentligen bara att de andra kan åka hem, sade Erica.

Andra var dock inte lika självsäkra. Malin Sundberg kände att hon varken hade lärt känna Marcus tillräckligt eller kanske visat vem hon är. Så hon tog med honom på en promenad för att tala ut.

Annons

I samtalet så fick man känslan av att Malin inte kände sig säker på sin situation och hon berättade att om han vill välja bort henne så skulle hon inte bli sårad.

— Det som är jobbigast är att jag har fattat att Malin har känslor för mig, så oavsett om hon säger att hon inte blir sårad så kommer jag att göra det, berättade Marcus för kamerorna.

När Linda Lindorff sedan kom till gården blev det dags för val. Valet visade sig vara ett spel för gallerierna. Förvisso valde Marcus att fråga Heléne Åstrand och Malin Sundberg om de ville stanna kvar och skickade hem Linda Gustavsson. Men egentligen var valet redan gjort. Något som Linda Gustavsson redan hade listat ut.

— Jag tror att han har fastnat för Erica, det är vad jag tror.

Direkt efter valet smög Marcus och Erica iväg för att prata om situationen. Det kom fram att de hade smugit iväg för att prata själva om kvällarna och att det fanns något speciellt mellan dem.

— Det har väl slagit lite gnistor mellan mig och Marcus. Det är lite mycket just nu. Det är mycket tankar och det blir lite rörigt med de andra tjejerna på gården. Jag och Marcus kan inte riktigt prata ut om det som ligger i luften mellan oss, berättade Erica för kamerorna.

— Jag kan säga så här att Erica och jag... Jag är riktigt nykär. Jag har tänkt på det hela tiden. Hon är det som jag har alltid har sökt. Jag gillar allt med Erica, sa Marcus om läget.

Upplösningen av detta drama för vi se nästa vecka.¨

Läs mer: Här är våra lokala dokusåpastjärnor