Brasserie Park startar en ny satsning där gästen och musiken står i fokus. De kallar det för Par i bar och konceptet är enkelt. Två utvalda gäster väljer ut musiken mellan 16 och 18 inför kvällens gäster som kommit in för att förtära mat och dryck.

– Det blir lätt diskussioner med gäster som gillar musik. Det blev så att några gäster började diskutera musik ordentligt och jag överhörde det där. Och så tände vi på den här idén, säger Per Samuelson från Brasserie Park och fortsätter:

– Vi har mycket stamgäster som man känner så vi har bollat lite med några och alla tycker att det är kul, sedan får vi se om det fungerar. Det viktigaste är att det blir en grej av det.

Det kommer att vara olika människor från olika delar och kretsar i Jönköping som bjuds in för att vara musikväljare och Per berättar att det kan vara allt från idrottsstjärnor till politiker som ställer sig där framöver.

Johan Wagnström och Emil Danielsson är första par att testa på konceptet.
Foto: Privat

Först ut är Emil Danielsson och Johan Wagnström och deras kväll under namnet Par i bar är fredag 24 augusti. Sedan väntar tolv till namn som ska få leverera sina musikfavoriter under hösten.

– Först tittade vi ut ett par som kunde vara lämpliga och som hade åsikter. Vi har sju tillfällen sammanlagt under hösten och alla platser är inte helt besatta, men stommen är klar i dem. Om det faller väl ut kanske folk kan få önska någon som kan komma och spela. Det finns massor intressanta människor i stan, säger Per.

Annons