Trivsel, skratt och nöjda kunder. Det beskriver bröderna Fredrik och Markus Leiners arbetsdag. De brinner för kundmötet och att få hjälpa människor hitta rätt skor och tillbehör för en snyggare och bekvämare vardag.

-Vi tycker att det här är kul på riktigt, det här är våra liv, säger Fredrik.

-Det finns inget som slår känslan av att få göra en kund riktigt nöjd, fyller Markus i.


Här hittar du ditt nästa par skor

Egna inlägg

Den som har egna inlägg vet att det kan vara svårt att hitta en snygg och bekväm sko som passar med inlägget. Bröderna berättar att det är lite av en specialitet för dem.

-Alla ska kunna bära bra skor. Ingen ska hindras bara för att man har stora fötter, breda fötter eller gjutna inlägg.

Miljö

E-handeln är en kraft som inte går att bortse från. Bröderna har all respekt för näthandeln som konkurrent men menar samtidigt att det nästan är omöjligt att hitta ett par bra skor utan att prova, känna och klämma.

-Många av våra kunder provar 10-15 par skor innan de hamnar rätt. Då kan man förstå att ca 50% av de skor som säljs på nätet går i retur. Det är ju dessutom en riktig miljöbov.

De tror också att värmen och omtanken i den fysiska butiken är oslagbar.

-Vi har ofta kunder som kommer in och berättar för oss hur bra eller rätt deras köp blev. Det är såklart roligt att höra.


Fredrik Leiner

Du får bara ha två par skor i garderoben. Vilka väljer du?

-Jag klär mig ofta i blått och då har jag svårt att överleva utan cognacsbruna boots. Dessutom kan jag inte vara utan ett par marinblå sneakers.


Markus Leiner

Du får bara ha två par skor i garderoben. Vilka väljer du?

-Jag har, precis som Fredrik, ofta på mig marinblått och då tycker jag det är väldigt snyggt med mörkbruna boots till. Sedan klarar jag mig nog inte genom en vår och sommar utan ett par vita sneakers.

Relaterat: Skorna du inte kan vara utan i vår