Under måndagen skulle Jönköpingsföretaget Bubs Godis lansera en nyhet men vad det handlade om skulle hemlighållas till klockan 11.00. På hemsidan räknade en klockan ner tiden men när det var dags kraschade hemsidan till följd av överbelastning.

— Jag vet inte hur många som behöver gå in på sidan för att den ska krascha men detta är väl något vi får titta på, säger Ulrik Lindström, ägare på Bubs godis som tycker att det är roligt att intresset var så stort.

Satsar på choklad

Nyheten bestod i en ny chokladkaka där bitarna är formade som dödskallar i samma utformning som den vanliga hallonlakritsskallen från företaget. I år drog Bubs igång chokladproduktion i en ny produktionsanläggning som ligger i närheten av den befintliga på Torsvik. Chokladkakan är kopplad till företagets nya satsning på just choklad.

— Det känns jättekul att ge sig in i detta. Vi ville inte ha de vanliga rutorna utan något eget, så därav dödskallen. Den är också unik i hur den är uppbyggd med olika fyllningar inuti, säger Ulrik Lindström, delägare på Bubs Godis.