Klockan tio på förmiddagen den 25 oktober öppnar Asecs köpcentrums nyaste shoppingdel. Det är den andra av totalt tre deletapper för Asecs. Den första om- och tillbyggnationen invigdes i oktober 2017 och hade sin tonvikt på mat och dryck, hösten 2019 väntar sedan en avslutande tredje etapp då bland annat Åhléns lokaler blir mycket större i en tvåplanssatsning.

I den nya delen som invigs nästa vecka öppnar både kända butiker och några nyheter: Kahls The & Kaffehandel , Brothers, Cubus, Scorett/Håkanssons/Sneakers Corner, Joy, Iems, MQ, Lyko, Panduro, Cassels, Naked Juicebar, Björn Borg pop-up monter, Calzedonia och Seasons.

Centrumchef Lars Bröms och en av Wästbyggs två projektledare på Asecs, Amanda Gustafsson, tidigare i höstas i den shoppingdel som invigs den 25 oktober.
Foto: Robert Eriksson

LÄS MER: Känd sportprofil och nya butiker flyttar in på Asecs

LÄS MER: Följ med bakom kulisserna på nya Asecs

Annons

Under helgen, 27 till 28 oktober, hålls själva firandet av den nya shoppingdelen med bland annat uppvisningar i parkour, skate, magi, BMX, street art och streetdance.

– Med öppnandet av nya entrén träder vår ”inomhusaveny” fram med stor rymd och bredd, kiosker och fler mötesplatser som vi hoppas skapar liv och rörelse och inspirerar till möten, säger Lars Bröms, centrumchef på Asecs, i ett pressmeddelande.

LÄS MER: Klart: Ny butik öppnar på Asecs

LÄS MER: Så ska nya paradentrén se ut