HC Dalens David Elmgren fick en tuff start på säsongen. 25-åringen åkte på en skada under försäsongen och var tillbaka först den 7 november i bortamatchen mot Troja. Då räddade han 42 skott och höll nollan.

Den 9 januari blev det klart att David Elmgren skulle lånas ut två matcher till SHL-laget Malmö Redhawks då en av deras målvakter, Christoffer Nihlstorp, precis blivit pappa.

– Det var verkligen något nytt och otroligt häftigt att bara få vara med. Jag lärde mig mycket även om det bara var tre dagar, berättade Elmgren för JP-sporten när han kommit hem till Dalen igen.

Nu kanske det blir en ny utflykt till Malmö för David Elmgren, det rapporterar bloggen Mrmadhawk.se.

Hockeyallsvenska IK Pantern ville säkra upp sin målvaktssida bakom redan kontrakterade Lars Volden och Tim Hultstrand och har nu skrivit ett avtal med David Elmgren. Elmgren fortsätter spela i HC Dalen – men kan kallas in till Pantern om deras ordinarie målvakter saknas.

Annons

– Det är skönt att vi hittat täckning på det här. Det är vår målvaktstränare Anthon Hansson som löst det här, säger Panterns sportchef Viktor Stråhle till Mrmadhawk.se.

Relaterat: HC Dalen fortsatt med i kampen om seriesegern
Relaterat: Dalens Elmgren om dagarna i SHL: ”Lär sig lite småknep”