Denni Avdić, som började sin fotbollskarriär i Husqvarna FF, skrev på ett ettårskontrakt med AFC Eskilstuna i februari förra året – men efter totalt 16 framträdandet, varav tio från start, stod det i höstas klart att han lämnade klubben.

För Fotbollskanalen berättar nu 31-åringen om sprickan med den dåvarande tränaren Nemanja Miljanovic. En spricka som, enligt Avdić själv, var orsaken till att han petades från startelvan. Han känner även att han inte blev rättvist behandlad av Miljanovic – något som tränaren dock dementerar.

– Sedan önskar jag väl att jag hade gjort något mer mål på de första sju matcherna som jag startade i. Men spelmässigt funkade det bra. Sedan hände tyvärr lite saker som inte hade med det sportsliga att göra som gjorde att jag hamnade på bänken och inte fick spela, säger anfallaren och fortsätter:

– Det skar sig med tränaren och jag vet inte riktigt hur eller varför. Men det började efter att jag blev tillfrågad om min åsikt ett par gånger och då tyckte vi olika. Efter det började jag märka att vår relation hade förändrats och därefter blev det egentligen bara värre och värre. Personligen känner jag att jag inte har gjort något fel.

Annons

LÄS MER: Avdić om en återkomst till Jönköping

Avdić är alltså klubblös efter sitt senaste äventyr, men det är inget som oroar honom. Enligt HFF-produkten har flera klubbar hört av sig och visat sitt intresse.

– Det har dykt upp några som jag har tackat nej till, utifrån också. Jag har is i magen och ser vad som kan passa bra. Man får väl gå lite på magkänslan. Sedan har man en familj att tänka på också, säger 31-åringen till Fotbollskanalen.

I en intervju med Jönköpings-Posten i november 2018 berättade Denni Avdić att han inte utesluter en återkomst till någon klubb i Jönköpingsområdet.

– Man ska aldrig säga aldrig, sa han då.

Relaterat: HFF-produkten om tiden i AIK: ”Jag visste inte hur länge jag skulle palla”