Jönköpings-Posten

Annons

”Det är roligt att sätta Mullsjö på kartan”

”Det är roligt att sätta Mullsjö på kartan”

Världens barn-insamlingen pågår för fullt och hittills har givarna i Mullsjö skänkt 190000 kronor. Sture Paulsson som samordnar insatsen hoppas på en toppnotering i år igen.

Hej!

För att få tillgång till vårt Premiuminnehåll klicka på erbjudandet nedan eller logga in med befintliga uppgifter.

Annons

Polis larmades till Råslätt – en person gripen

Polis larmades till Råslätts centrum natten mot söndagen. På plats kunde en man i 25-årsåldern grips misstänkt för misshandel och ringa narkotikabrott.

"Jag är värd ett liv i lyx"

Grovt våldsbrott i Gislaved i natt – en person fick allvarliga skador

Ett grovt våldsbrott inträffade i centrala Gislaved sent under lördagskvällen. En person har fått allvarliga skador – men i nuläget finns ingen gripen gärningsman.

5 bilderböcker om pappor

Hur skildras pappor i nya bilderböcker? Här är fem nya barnböcker om papparollen.

”Jag tror inte att folk riktigt fattar”

Hemma på gården i Sandhem är han herre över tomtar och troll, älvor och skogsfruar. På en stor del av den tid som blir över är han kommunpolitiker. Och det i en kommun som står inför så svåra beslut att han inte vet om han, familjen och verksamheten kommer att palla för trycket. Mullsjö är en mycket liten kommun där sak och person lätt blir samma sak.
– Jag har aldrig varit rädd rent fysiskt men för ett tag sedan blev det lite mer än jag är van vid, säger Lars Kyrkeryd (M).

Förlust för Hovslätt borta mot IBK Göteborg

Äntligen seger för Brahe mot Oskarshamn

Wetterbygden Stars är två matcher ifrån Europa

När Wetterbygden Basketball för ett par år sedan började prata om visionen att komma ut och spela i Europa kändes det som en avlägsen dröm.
Nu är den inte så avlägsen längre.
– Det är jävla stort alltså, säger Jonathan Peleg efter den ganska bekväma segern hemma mot Nässjö i Svenska Cupens kvartsfinal.
Artikel 2 av 9
Polis larmades till Råslätt – en person gripen
Tillbaka till startsidan