I förra veckans program kom det fram att Marcus Sjöberg, vår lokale deltagare i "Bonde söker fru", och Erica Mahnkopf hade smugit iväg för att umgås på kvällarna och att de egentligen bara väntade ut tiden tills han fick välja henne.

Men de behövde inte vänta så länge - redan i kvällens avsnitt berättade de öppet för både programledaren Linda Lindorff samt Malin Sundberg och Heléne Åstrand som var kvar på gården. Först ut var Linda Lindorff.

— Jag är så mån om att de andra tjejerna inte ska se det, så vi ses bara på sena kvällar och nätter. Då hinner vi inte prata så mycket, berättade Marcus för programledaren.

— Det låter så spännande, det är jättesexigt på något vis, sa Linda.

— Ja det borde det vara, som två tonåringar, sa Marcus och skrattade.

Vidare kom det fram att det har pågått sedan dag ett. Redan första kvällen smög Erica in till honom. Sedan dess har de träffats i smyg.

Annons

— Det har varit jättesvårt på kvällarna att slappna av, för man är ju rädd att någon ska höra vad vi gör med varandra. Jag har inte fått leva ut mina känslor fullt ut. Men jag vill ju vara med henne hela tiden, sa Marcus.

Marcus berättade vidare att det jobbiga i situationen har varit att han har haft dåligt samvete gentemot de andra tjejerna och har samtidigt inte velat såra någon av dem. Med de orden i bakhuvudet begav sig han och Erica för att berätta allt för Heléne Åstrand och Malin Sundberg.

— Jag måste säga en sak till er två. Jag tycker att det här är skitjobbigt alltihopa. Jag ville aldrig såra någon eller göra någon ledsen, men det är så att jag och Erica har funnit varandra lite mer. Jag fastnade väl för Erica tidigt, men så ville jag ge alla en chans, sa Marcus till dem.

Spontant vräkte då Heléne ur sig "Ge henne en puss då". Sedan blev det en något tryckt stämning innan Heléne och Malin begav sig därifrån.

— Jag tycker att Marcus är en liten fegis som inte visar vad han känner. Jag känner att jag blir irriterad. Vi är här och har så kort tid tillsammans och jag åkte hit för att lära känna Marcus, men jag känner att jag inte har fått lära känna honom än. Man hade fortfarande hoppet kvar, sa Malin till kamerorna efteråt.

— Det är klart att när man åker hit så önskar man att man ska hitta kärleken och han är en supermysig kille och ser bra ut. Det är klart att man hade hoppats att det kanske blev vi. Men jag är jätte glad för deras skull, sa Heléne.

Nästa steg för Marcus och Erica är nu att anpassa sig till att vara själva och se hur känslorna blir då. Hur det går får vi se nästa vecka.

Läs mer: Här är våra lokala dokusåpakändisar

TV4