Tre målvakter och 25 utespelare är kallade till lägret, där mycket fokus kommer att ligga på att bygga vidare på anfallsspelet som landslagsstaben, med Jönköpingsbon Hill i spetsen, startade upp i VM-kvalet i februari i fjol.

De fem Mullsjöspelarna i truppen är Kasper Hedlund, Sebastian Palmqvist, Anton Vestlund, Rikard Eriksson och Kim Ganevik.

– Kim Ganevik och Oskar Hovlund gjorde så gott intryck på oss senast, så de får nytt förtroende. Det är kul att satsa på lite fräscha killar, i A-landslagssammanhang var de helt nya den gången och får chansen en gång till, säger Hill i ett pressmeddelande.

– Det är en trupp som bygger på den grupp spelare vi har jobbat med under det år vi har varit med som ledning för laget. Det är inga större överraskningar, nu är det en stomme som det ska jobbas med in till VM.

En svensk U19-trupp har också tagits ut. JIK:s Edvin Skogvard är en av 34 spelare som är uttagna till U19-herrlandslagets läger på Bosön 31 maj–3 juni. Det här är startskottet för U19-herrarna, där målet är VM i Kanada i maj 2019.

Fakta:

Målvakter: Viktor Klintsten, Storvreta IBK, Måns Parsjö-Tegnér, IBK Dalen, Johan Rehn, IBF..

Fakta:

Målvakter: Viktor Klintsten, Storvreta IBK, Måns Parsjö-Tegnér, IBK Dalen, Johan Rehn, IBF Falun.

Utespelare: Jonas Adriansson, IBF Falun, Rasmus Enström, IBF Falun, Rikard Eriksson, Mullsjö AIS, Gustav Fritzell, Linköping IBK (Pixbo Wallenstam IBK), Alexander Galante Carlström, IBF Falun, Kim Ganevik, Mullsjö AIS, Tobias Gustafsson, Storvreta IBK, Kasper Hedlund, Mullsjö AIS, Oskar Hovlund, Linköping IBK, Emil Johansson, IBF Falun, Markus Jonsson, Växjö IBK, Robin Nilsberth, Storvreta IBK, Simon Palmén, IBF Örebro (Linköping IBK), Sebastian Palmqvist, Mullsjö AIS, Ludwig Persson, Växjö IBK, Alexander Rudd, Storvreta IBK, Johan Samuelsson, Unihockey Tigers Langnau (IBF Falun), Mattias Samuelsson, Storvreta IBK, Albin Sjögren, Storvreta IBK, Henrik Stenberg, Storvreta IBK, Rasmus Sundstedt, HC Rychenberg (Storvreta IBK), Jonas Svahn, IBK Dalen, Anton Vestlund, Mullsjö AIS, Johannes Wilhelmsson, Höllvikens IBF, Niklas Winroth, Storvreta IBK.

Annons