Polisen larmades vid klockan 17.30 på lördagen till OKQ8-macken på Jordbrovägen.

— Det handlar då om ett 15-tal personer som uppträtt stökigt och berusat, berättar Fredrik Kliman, presstalesperson vid polisen.

Flera polispatruller skickades till platsen.

— Vi åkte dit för att hämta information och bilda oss en uppfattning om situationen. Resultatet blev att en person omhändertogs för tillnyktring. Resterande avvisades från platsen, berättar Fredrik Kliman.

Ingen anmälan om misshandel behövdes göras.

Anmäld misshandel

Annons

Senare, strax efter klockan 21.00 på lördagskvällen, larmades polis och ambulans till A6 för ett misstänkt misshandelsfall.

Enligt polisen hade en man i 20-årsåldern hamnat i bråk med en annan okänd person. Mannen hade under bråket trillat in i en bil, men avböjde vård när ambulansen kom till platsen. Polisen har upprättat en anmälan gällande misshandel och en utredning har inletts.

Stökigt runt A6

Det var senare på kvällen och natten stökigt runt A6 meddelar polisen. Bland annat ska en person ha blivit slagen vid McDonald's. Det skedde vid 22.00-tiden.

— Vi hade ett antal inrapporterade misshandelsfall där vi hade radiobilar ute och där vi avstyrde kombattanterna från varandra. Jag ser inte att det har renderat i några frihetsberövanden, säger Torbjörn Lindqvist ,vakthavande befäl vid Jönköpingspolisen på söndagsmorgonen.

Mycket att städa

Redan runt fem på påskdagen började det städas upp på A6-parkeringen efter lördagsnattens festande. Förutom massor av ölburkar och krossade flaskor stod det dessutom kvar ett flertal bilar. En av dem som var på plats och jobbade med att städa upp var Isac Ackeby.

— Det var inte bästa synen precis, jag tänkte hur länge ska jag vara här, säger Isac.