Fagerhult Habo är just nu inne i en bra period. Under torsdagen kom lagets tredje raka seger, vilket betyder att laget definitivt är med och kämpar om en kvalplats uppåt.

Fakta: Allsvenskan södra

Lerum-Fagerhult Habo 7-9 (2-5, 4-3, 1-1)

Målskyttar FHIB: Simon Hultman 3, Jakob Lundströ..

Fakta: Allsvenskan södra

Lerum-Fagerhult Habo 7-9 (2-5, 4-3, 1-1)

Målskyttar FHIB: Simon Hultman 3, Jakob Lundström 2, Jeff Adolfsson 2, Joel Dagman 1, Robin Levander 1.

Publik: 300.

— En viktiga seger. Det var lite antingen att hänga på i toppen och kriga mot kvalplats eller hamna i ingenmansland. Det var lite så vi pumpade upp laget inför den här matchen också, säger Fagerhult Habos tränare Conny Steenberg.

Lerum tog visserligen ledningen med 1-0, men FHIB vände och ledde med 5-2 efter den första perioden. En ledning som inte Fagerhult Habo släppte.

— Vi hade bra koll på den här matchen och tog kommandot ganska omgående och kunde spela lite på ledning. Självklart var det lite nerv i slutet när vi ledde med två mål men vi vinner och det är fantastiskt.

FHIB har tre raka segrar och det enda hållet som laget tittar åt nu är uppåt.

— Ja det finns inget annat. Vi har sagt att vi ska ligga på övre halvan men nu finns det inget annat än att gå för den där kvalplatsen.

Redan på lördag är det dags igen för FHIB. Då väntar Visby på bortaplan.

— Det blir bara en dag som vi får vila men vi är inne i ett gött flow nu. Men det är en tuff bortamatch så det gäller att vi är med från början, säger Steenberg.