Luciatåg auktioneras ut på Tradera

Ett 40-tal förskolebarn från Huskvarnabergets förskoleområde ställer upp med ett luciatåg till förmån för Musikhjälpen. BD-Buss i Huskvarna ställer upp och kör dem till vinnaren av budgivningen. Endast Jönköpingsområdet är aktuellt. Auktionen är på Tradera.

Studenter livesänder i 24 timmar

Studentradion Radio K på Jönköping University livestreamar under 24 timmar 11-12 december med olika aktiviteter för att samla in pengar till Musikhjälpen. Allt görs under parollen "Radio K bryr sig 2018”. Eventet börjar 09.00 i Radiostudion på HLK. Deras insamlingsbössa hittar du här.

Svettas för en god sak

Friskis & Svettis i Jönköping har valt att lyfta temat ”Alla har rätt att funka olika” med tre Enkelpass för att låta folk testa på deras träning. Enkelpass är anpassat för att nå ut till personer med funktionsvariation. Passen är gratis och går att boka via webben. För icke medlemmar gäller det att boka via receptionen. Här är Friskis och Svettis insamlingsbössa.

Annons

Få designhjälp till föreningen

Tvåorna på Grafisk design & kommunikation på Södra Vätterbygdens Folkhögskola i Jönköping har bestämt sig för att jobba som en byrå under veckan som Musikhjälpen arrangeras. De tar in uppdrag från bland annat organisationer och företag. De inkomster som de får på sin tillfälliga byrå går oavkortat till Musikhjälpen. Deras insamlingsbössa hittar du här.

Hundklubb lussar i Jönköping

Huskvarna Hundklubb går i ett luciatåg genom Jönköping centrum för att samla in pengar. Datumet är 15 december och tiden är 13.00. Alla, såväl med som utan hund, är välkomna. För att ge en slant genom detta initiativet kan man gå in till deras insamlingsbössa.

Fotnot: Har du också en insamling till förmån för Musikhjälpen? Hör gärna av dig till redaktionen.