Råslätt inledde säsongen strålande, men nu har man sjunkit som en sten i tabellen. Någon seger blev det inte på lördagen borta mot Hässleholm. Hemmalaget vann med 4-1.

– En tung förlust. De gjorde mål på allt i början. 1-0 och 2-0 var två klassavslut sedan kom 3-0 ganska tätt efter det också. Klart det blir tungt, säger RSK-tränaren Daniel Culha.

Råslätts mål gjorde Benjamin Sacic. Men den fjärde raka förlusten var ett faktum.

– Vi spelade ganska okej ändå och matchen var ändå jämn i 75 minuter efter deras tre mål. Men det är tufft för oss, vi driver den här föreningen med division 5-förutsättningar. Vi har spelare utan avtal, ingen lön och spelare som inte kan träna på grund av jobb. Alla kan inte ens följa med på matcher. I början hade vi mer kontinuitet, men den har vi tappat.

Under sommaren har laget förlorat ett par spelare som inte hinner med fotbollen på samma sätt längre. Men att det skulle bli så här är ingen överraskning för Culha.

– Vi visste att vi inte kunde ha alla spelare på plats hela säsongen. Men nu har det blivit mycket på en gång och det har vi inte riktigt kunnat hantera. Men vi siktar fortfarande på att hålla oss kvar och kämpar vidare.