Genom att använda visst våld rånade flera gärningspersoner en butik på Järnvägsgatan i Mullsjö på måndagskvällen. Flera polispatruller larmades till platsen vid klockan 19.48. Polisen är dock förtegen om hur många patruller som skickades.

Under rånet tvingade gärningspersonerna till sig cigarettlimpor. Därefter försvann de från platsen springande.

Polisen var på platsen strax efter klockan 20.00 och höll då förhör med vittnen, dokumenterade platsen och gjorde även vissa beslag.

Omkring en och en halv timme efter rånet, vid 21.15, grep polisen fyra misstänkta personer. Samtliga misstänkta är män som är i tonåren, de misstänks för rån.

Monica Bergström, presstalesperson vid polisregion öst, berättar att det ska vara en mindre lokal butik som rånats, men att hon inte är säker på vilken det är. Hon berättar även att rånarna inte ska ha använt sig av något tillhygge och att ingen person ska ha blivit fysiskt skadad.

– De kanske har slagit men det ska inte ha varit något tillhygge. Sen har de ju varit några stycken mot en person, men ingen ska ha blivit fysisk skadad, säger hon.

Monica Bergström berättar att det inte ska ha varit några maskerade personer. Hon berättar att de gripna ska förhöras och att en förundersökning har inletts.