Inhoppande Garcia hade bara varit på planen i drygt fem minuter när läget dök. Klockan hade tickat in på övertid och J-Södra var redan ett vinnande lag med 5–2 i ryggen, men ett mål är alltid ett mål.

– Jag fick bollen av (Daryl) Smylie, drev upp bollen mot deras mål och efter ett väggspel med Jesper (Manns) såg jag en lucka och sköt, säger Carlos som om det vore den enklaste saken i världen.

– Och det blev en hederlig gammal tåfjutt, de håller än, men målet var lika efterlängtat för det.

Carlos Garcia kom till J-Södra inför den här säsongen från danska Brönshöj och gjorde mot Landskrona sin tredje match med laget.

– Otroligt skönt med ännu en seger och lika skönt med att vinna stort, säger Carlos.

– Vi fick visserligen bra utdelning på våra chanser, men vi var värda den här segern. Tycker att hela laget gjorde en bra insats.

Med storseger i ryggen blev det en kul och festlig lördagskväll för J-Södraspelarna, men det är snart dags för att ladda för match igen, borta mot Östersund på fredag.

– Klart man ska suga på karamellen efter en sådan här match och seger, den sätter sig verkligen på självförtroendet, men på söndagen har man börjat fokusera på nästa match igen, säger en glad Carlos Garcia.