Se tv-klippet med Johan Hult här.

LÄS MER: Magsjuka härjar i HV71

LÄS MER: Strandberg: ”Sjukt dåligt bortafacit, HV71”

LÄS MER: Här är spelarna som kan lämna HV

LÄS MER: Johan Hult och Johan Davidsson stannar

Duon Johan Lindbom och Tim Brithén kan få sällskap av Stephan Lundh på tränarbänken. Tränaren, som just nu coachar allsvenska nykomlingen Pantern mot nytt kontrakt, uppges nämligen vara på HV71:s radar. Enligt Kvällsposten ska även Djurgården vara intresserat av ”Lillis” tjänster inför kommande säsong.

Tidningen skriver att Lundh redan inför den här säsongen tackade nej till ett erbjudande från HV71. Redan för en månad sedan sa Lundh upp sin option på kontraktet med Pantern, och nu är hans framtid alltså osäker.

– Jag ser helst att vi inom en vecka har fått besked av "Lillis" hur han ser på sin hockeyframtid, säger Panterns sportchef Joakim Tillgren till Kvällsposten.

HV71:s sportchef Johan Hult bekräftar att man söker ytterligare en tränare till nästa säsong.

— När det gäller ”Lillis” kan jag varken dementera eller bekräfta men han har bra erfarenhet och har gjort ett fantastiskt jobb i Pantern.

Stephan Lundh har tidigare tränat bland annat Djurgården, Malmö Redhawks och Frölunda.

Samtidigt publicerar Sportbladet uppgifter om att centern Erik Christensen, som har ett utgående kontrakt, har lockat till sig intresse – från Modo.

Klubbens general manager Per Svartvadet vill dock inte kommentera uppgifterna.

– Jag har egentligen inga kommentarer till några spelare alls i detta läge. Kan dock säga att det är enormt med namn som erbjuds till höger och vänster just nu, så jag förstår att det cirkulerar massa namn.

I HV71 pågår diskussioner vad gäller Christensens framtid i klubben.

— Det är definitivt ett namn som vi har diskuterat hela vägen men var i processen vi befinner oss vill jag inte säga av hänsyn till spelarens integritet, säger Johan Hult.