I slutet av september skrev JP-sporten att Tobias Nilsson lämnar Jönköpings Södra efter 2016. Nu bekräftar klubben att det blir så.

Annons

— Helheten med Jönköpings Södra har varit bra. Gruppen av människor som man har fått träffa varje dag, relationer som man har byggt upp med spelare, tränare och personer runt om laget. Det är ett lag som fungerar både socialt och arbetsmässigt. Det bästa minnet rent fotbollsmässigt är när vi gick upp till Allsvenskan. Mina framtidsplaner är att jag flyttar hem till min sambo i Örebro och jag ska börja jobba på ett IT-företag. Fotbollsmässigt så vet jag inte vad som händer i framtiden, säger Tobias Nilsson till klubbens hemsida.

Tränaren Jimmy Thelin till J-Södras hemsida:

— Tobias är en ambitiös och driven person som varit viktig i lagets utveckling i att skapa en professionell miljö. En väldigt klok man som alltid har bidragit i våra diskussioner. Det kommer att gå bra för Tobias, både i sin fortsatta fotbollskarriär och civilt. Han är ett föredöme både på och utanför planen, säger Jimmy Thelin.

Nilsson kom till J-Södra inför säsongen 2015 och har tidigare ett förflutet i bland annat Husqvarna FF, Örebro och Falkenberg.