Relaterat: Här finns Jönköpings dyraste gator – se hela topplistan
Relaterat: Se hela listan: 8 hus och gårdar till salu - som ingen verkar vilja ha

"Om man jämställer en fastighet som söker ny ägare med en kärlekskrank lycksökare i en kontaktannons, skulle det kunna se ut så här"

Så börjar den lite annorlunda fastighetsannonsen för en villa i Habo.

– Vi satt och bollade idéer och diskuterade hur man ska kunna förmedla en känsla som man får när man kommer till ett hus, säger Fredrik Trolander mäklare på HusmanHagberg

Till slut fastnade de för kontaktannons idén.

– Min idé och Anna Bergman Claessons kreativitet så kom vi fram till denna texten. Där vi beskriver vad huset kan erbjuda och vad någon som vill bo här bör gilla, säger Fredrik Trolander.

Annonsen har fått många besök sedan den lades upp sent i lördags kväll. I skrivande stund har den fått 4 750 besök på Hemnet och ökar hela tiden.

– Man får tänka på att huset ligger i en liten ort så det är höga siffror, säger Fredik Trolander.

Annonsen för villan i Habo

Finnes: Mogen, rödvit skönhet med ungdomligt utseende. Är lugn och harmonisk. Tycker om avk..

Annonsen för villan i Habo

Finnes: Mogen, rödvit skönhet med ungdomligt utseende. Är lugn och harmonisk. Tycker om avkopplande skogspromenader och även ett svalkande dopp i en närliggande sjö om vädret tillåter. Är social och umgås gärna med vänner och bjuder gärna på middag, då matlagning är ett stort intresse sedan ca 5 år tillbaka. Övernattning i eget boende. Jag är inte heller rädd för att få lite smuts under naglarna och tillbringar mer än gärna tid i garaget/ekonomibyggnaden med att skruva och meka. Har du djur, barn, båt eller något annat på släp, så har jag plats, både i hjärtat och på tomten. Har många oskrivna blad och vill gärna fortsätta skriva min livsberättelse tillsammans med dig. Hos mig är drycken kyld, men pizzan fortfarande varm!

Sökes: Person som uppskattar barfotaspring i gröngräset en dimmig, daggig morgon, med handduken över axeln på väg mot sjön. Att höra göken gala en ljum sommarkväll. Längtar du efter en resa mellan arbete och bostad som inte präglas av jakten på den närmsta parkeringsplatsen, utan snarare en form av njutning av att se naturens skiftningar oavsett årstid, då passar min ring på ditt finger. Vi möts på grusgången!

Annons

Läs mer: Till salu: Unikt hus där allt är orört från 70-talet - se unika bilderna

Läs mer: Följ med in i Åsas drömvilla – se 30 bilder på det unika huset

Läs mer: Paret blev förälskade i det lyxiga ’spökhuset’ – se alla 35 bilderna