Annons

Här delar en man och en kvinna på makten: ”Så har det sett ut sedan 2014”

Här delar en man och en kvinna på makten: ”Så har det sett ut sedan 2014”

Industrikoncernen Xano Industri, med huvudkontoret i Jönköping, är det enda börsbolag som stiftelsen Allbright definierar som jämställt i Jönköpings län.
Men enligt Marie Ek Jonson, finanschef i koncernen, har de inget uttalat arbete eller mål om att ha en jämn fördelning av män och kvinnor.

Hej!

För att få tillgång till vårt Premiuminnehåll klicka på erbjudandet nedan eller logga in med befintliga uppgifter.

Annons

Ljungquist: Ett fall framåt – mycket kvar att bevisa

Kampvilja, energi och ett mål i powerplay. Man kan ju fråga sig var HV71 hade gömt undan det där den senaste tiden. Mot Rögle bröts förlustsviten – nu gäller det ”bara” att fortsätta på inslagen väg redan på tisdag.

Ung kultur i centrum på Spira

I Spiras foajéer, på scener, i restaurangen och i korridorerna var det liv och full fart hela lördagen. Då hölls "Ung Spira-dagen" där ungas kulturutövande stod i centrum.

Bodin: Thuja "Brabant"eller "Smaragd" i häcken?

Thuja som häckväxt är vanligt förekommande. Men ska man välja "Smaragd" eller "Brabant"? Det beror helt enkelt på vad du prioriterar. En lättklippt och tät eller en skön vintergrön med mjuka former?

Henric Borgström: Höjd bilskatt får Kabes aktie att falla

Henrik Borgström sammanfattar de senaste händelserna på börsen, bland annat om Kabe som vinstvarnade under fredagen.

UF-företaget Charity syr mot prostatacancer

Tillgång till symaskiner och ett positivt gensvar från kampanjen Mustaschkampen blev avgörande när Natalia och Evelin från Skillingaryd utformade sitt UF-företag.

Nya bostäder byggs på Strandängen

Förskolebarn från Fru Ebbas förskola tog det första spadtaget för tre nya hyreshus på Strandängen. Det blir 48 nya bostäder bara 100 meter från Vättern.

S-politikern om IFO-risker: ”Nu tar du väl i?”

Socialnämndens ordförande Christer Rube (S) ser inga stora risker med de stora personalneddragningar som skett inom Individ- och familjeomsorgen.
– Nja, nu tar du väl i, han befarar väl inget särskilt?, svarar han på frågan om IFO-chefens digra risklista.

Kommunen får bakläxa vid köp av fastighetsförvaltning

Vaggeryds kommun har, enligt Förvaltningsrätten i Jönköping, brutit mot principen om likabehandling. Det innebär att man nu får ta om upphandlingen av vaktmästartjänster.
Artikel 2 av 9
Ljungquist: Ett fall framåt – mycket kvar att bevisa
Tillbaka till startsidan