Annons

Holmgrens Bil: ”De kriminella har inte gjort ett misstag”

Holmgrens Bil: ”De kriminella har inte gjort ett misstag”

På Holmgrens Bil är de säkra på att yrkeskriminella ligor ligger bakom stölderna av BMW-delar.
— Bilarna har stått utomhus, på ett inhägnat område med elstängsel och har bevakats av vaktbolag i intervaller. Ändå räckte det inte, säger Frank Bengtsson, servicechef på Holmgrens Bil.

Hej!

Artikeln är en del av vårt premiuminnehåll, vill du fortsätta läsa klicka nedan.

Annons

LO stängs ute från utveckling

I våras bildades ett kompetensråd i regionen, som bland annat ska säkra kompetensförsörjning till företag och offentlig sektor. Där får inte facken vara med och LO är kritiskt och vill att revisorerna granskar upplägget för hur länets arbetsmarknad ska utvecklas.

Åtgärder på gång vid livsfarliga järnvägen – ännu en bil rammade övergången

I helgen hände det igen – ett fordon på väg 799 mellan Hok och Vaggeryd fick sladd och hamnade på järnvägen. Det är en typ av olyckor som Trafikverket sedan 2010 har lättare att se.

SD svarar: Det är det bästa med MP:s migrationspolitik

Efter en tidvis ganska hård politisk debatt utmanades politikerna i #jkpgåsikts panel att lyfta fram motståndarnas bästa argument. Här kan du se hur de svarade.

"Bonde söker fru"-Marcus har gjort sitt val

Det var dags för första valet för Marcus i "Bonde söker fru". Men det visade sig bli mer dramatiskt än vad som hade förväntats. Marcus hade egentligen redan gjort sitt sista val.
— Jag känner att det bara är en transportsträcka att vänta in, tills jag får välja dig i sista änden, sa Marcus till den tjej som han fastnat för.

Förre FN-soldaten: ”Det var terror mot civila”

Danush Bitic från Jönköping tjänstgjorde som FN-soldat i Bosnien på 1990-talet. För honom är livstidsdomen mot den bosnienserbiske militärchefen Ratko Mladic ett viktigt avslut – 22 år efter att kriget tog slut.
— Jag fick se så mycket grymheter och det måste få konsekvenser, säger Danush Bitic.

Elf kritisk trots seger: "Har träningar som är bättre"

Mullsjö gjorde jobbet och vann hemma med 6-3 mot Örebro. Då sågade Maistränaren insatsen.
- Det är underkänt idag, säger tränare Andreas Elf.

Än i dag står ”Fröken” vid flickskoleporten

Vad stod det i dokumenten som Aurore Storckenfeldt brände innan hon dog? Var det brev som berättar om hemlig och olycklig kärlek eller var det kanske tidningsartiklar om hennes en gång så ansedda flickskola som nu började få kritik för att vara otidsenlig och alltför puritansk?

Ambage gör gig för att fira videopremiär

I samband med att Ambage släpper en ny musikvideo passar de även på att spela en konsert. Konserten blir den första med fullt band på hemmaplan.
— Vi har försökt bygga upp en helhet, säger Jacob Gustafsson.
Artikel 2 av 9
LO stängs ute från utveckling
Tillbaka till startsidan