– Nej, det är inte vanligt med medlemsmöten mellan årsmötena. Men vi tycker det är bra att ha ett sånt nu när drygt halva säsongen har gått. Vi vill informera vad som händer, menar ordföranden Sten-Åke Karlsson.

Efter förra sommarens ledningskaos, dåvarande styrelsen med Hans-Göran Frick i spetsen valde att ställa sina platser till förfogande, vill HV71 berätta för sina medlemmar vad som pågår inom väggarna i Kinnarps Arena.

– Det återstår att se om det blir ett stort intresse, skulle det inte vara det så ger vi inte upp, vi visar att vi vill aktivera dem mer.

Anser du att ni inte har varit tillräckligt transparent tidigare?

Det behöver inte kopplas till det. Men klart att det underströks i den situationen då av valberedningen att vi skulle vara mer transparent, att det var viktigt att värdera medlemskapet.

Mötet kommer äga rum den åttonde februari, även den sportsliga biten kommer att informeras kring.

– Vi diskuterar också hur vi kan stärka samhörighetskänslan, vi räknar med att den som har ett stort HV-hjärta bryr sig eftersom det finns ett stort intresse kring hela vår organisation. Och där finns det säkert saker från andra klubbar som vi kan lära oss av.

SHL