Annons

HV:s landslagsforward slog till mot Modo: ”Vill bidra ännu mer”

HV:s landslagsforward slog till mot Modo: ”Vill bidra ännu mer”

Fyra matcher på fem dagar. Ett minst sagt intensivt spelprogram. Men det hindrade inte SDHL-dominanten HV71 från att ta tre nya poäng på tisdagen.
– Det är bara att köra på, säger landslagsforwarden Felizia Wikner-Zienkiewicz.

Hej!

För att få tillgång till vårt Premiuminnehåll klicka på erbjudandet nedan eller logga in med befintliga uppgifter.

Annons

Amholt nystartar i HV71 efter hjärnskakningen

Kommande säsong med HV71 blir bokstavligt talat en nystart för målvakten Anna Amholt. Den förra vill hon nog helst glömma och det är, på gott och ont, ungefär vad som redan har skett.
– Jag minns inte så mycket. Det är som om jag har förträngt det, säger HV-förvärvet om hjärnskakningen som innebar en lång och ofrivillig karriärpaus.

Efter uppmärksammade uppbrottet – nu ska Hanna Olsson varva upp igen

Hanna Olsson har under hockeykarriären ständigt satt avtryck med sitt spel och sina poäng – fram till i vintras då hon hamnade i centrum på grund av sitt avhopp från Djurgården.
Nu är det dags att låta klubban tala igen.
– Jag spelar hockey för att se hur bra jag kan bli och här har jag bra förutsättningar att utvecklas, säger HV-förvärvet.

Grönt ljus för nytt vattenkraftverk

Efter en lång rättsprocess har nu Ryfors övre fått sin domen. Mark- och miljödomstolen ger klartecken för nytt vattenkraftverk vid Ryfors.

Larm om påkörd person i Huskvarna

En person ska ha blivit påkörd på Öxnehagaleden i närheten av Sandagymnasiet i Huskvarna. Detta enligt ett larm från SOS Alarm. Det är i nuläget okänt ifall något är skadad.

Kommunen fortsätter kampen – vill göra Visingsötrafiken statlig

Trots många års arbete för att göra färjeleden mellan Gränna och Visingsö statlig har Jönköpings kommun ännu inte fått något gehör från staten. Nu väcks frågan till liv ännu en gång.
– Det är tydligt att leden uppfyller kriterierna, säger Ann-Marie Nilsson (C), kommunstyrelsens ordförande.

Skillingaryds IS tillbaka med ett A–lag: ”Tycker vi ska kunna ha ett lag i division 5”

Det kommer att spelas herrfotboll i division 6 på Movalla 2020. Efter ett år utan A–lagsfotboll är SIS tillbaka igen. Naturligtvis viktigt att uppehållet inte blev mer än en säsong. Björn Pettersson är den som har tagit över som huvudtränare. Och tränare Pettersson märker av ett stort intresse.
– Vi har varit över 30 spelare på träningarna och på sikt tycker jag vi ska kunna ha ett lag i division 5, säger han.

17-åring döms för våldtäkt mot barn

En 17-årig pojke döms för våldtäkt mot en flicka under 15 år. Brottet begicks utomhus i juni 2019, vilket SR Jönköping var först med att berätta.

JSS-hopparen Emma Gullstrand satte nytt personrekord

Jönköpings SS Emma Gullstrand svarade för en toppeninsats vid de brittiska öppna mästerskapen i simhopp som avgjordes i Plymouth den gångna helgen.
Det gick lite upp och ner för JSS-hopparen under tävlingen men till slut stod Gullstrand där med ett prydligt nytt personligt rekord.

Pojke misshandlad av okända personer vid skola

En pojke fick föras med ambulans till sjukhus på måndagen efter att ha blivit grovt misshandlad av två okända personer vid en skola i Huskvarna.
– Så ska det inte vara vid en skola, säger Åsa Willsund, presstalesperson vid polisregion öst.

Johannes Eklöf på pallen i Sverigecupen

Hallbyåkaren Johannes Eklöf svarade för en fin insats då han blev trea på 15 kilometer i Sverigecupen, som avgjordes i Falun.
Artikel 2 av 11
Amholt nystartar i HV71 efter hjärnskakningen
Tillbaka till startsidan