105 förare var anmälda i de sex olika kartingklasserna från 6 till 18 år. Tävlingen blev en fantastisk tillställning med många spännande heat och finaler.

I utbildningsklassen Cadetti hade JKC 8 förare av 17 som satliga stod för fina körningar. Dessa var Ville Ahlqvist, Filip Karnefalk, Lucas Widén, Nellie Klyver Lind, Henry Lindberg, Isak Ahlqvist, Max Ahlqvist och Elin Karnefalk.

I Formel Micro tävlade Joel Ahlqvist som körde till sig en tolfteplats i finalen. I Junior 60-klassen, som är instegsklassen till internationella klasser, tävlade Vilmer Svahn, Olle Crona, Enzo Hallman och Emil Laurinen. Bäst lyckades Olle Crona som tog femteplatsen i finalen följd av Enzo Hallman, sexa och Vilmer Svahn, nia. Tyvärr fick Emil Laurinen bryta efter att han blivit påkörd.

I klassen Junior 125 visade JKC-förarna fina takter där det var hemmaförare på de fyra första platserna. Segrare blev Patrik Johnsson som följdes av Felipe Ahlgren, William Laurinen och Noah Haraldsson. En mycket spännande final där 15 förare var anmälda.

Neo Rocksjö hade tufft hela tävlingshelgen att hitta rätta inställningar på karten men knep till slut niondeplatsen i finalen i den internationella klassen OK Junior.