Jönköpings-Posten

Annons

J-Södras sportchef om Gwargis-affären: ”Vi är nöjda”

J-Södras sportchef om Gwargis-affären: ”Vi är nöjda”

Peter Gwargis lämnar J-Södra för spel i Brighton & Hove Albion. Det innebär att ytterligare en lucka har uppstått i J-Södras trupp.
– Att det skulle bli redan i det här fönstret visste vi inte, säger J-Södras sportchef Andreas Jankevics efter att övergången blivit offentlig.

Hej!

Artikeln är en del av vårt premiuminnehåll, vill du fortsätta läsa klicka nedan.

Annons

Efter ekonomiska krisen: JIK betalar ut löner

Jönköpings IK har haft stora ekonomiska bekymmer. Tidigt i höstas frös man alla spelarlöner. Nu har vinden vänt för JIK.

Tingsrätten rustar för att säkra tryggheten


Trots få faktiska incidenter investerar Domstolsverket miljonbelopp för att säkra tryggheten för personal och besökare vid Jönköpings tingsrätt. " Den allmänna bilden är att det händer mycket idag" säger tingsrättens lagman Karin Nacke.

Dramatisk biljakt på E4 – slutade med krock

Polisen jagade en påverkad man på E4 i natt. Biljakten pågick i cirka 40 minuter och slutade i en dramatisk kollision där både polisbil och den jagade bilisten körde i diket.
– Stundtals gick det i över 200 kilometer i timmen, säger Mikael Ehne, vakthavande befäl vid polisregion Öst.

Så slår du in julklappen

Alla som vet hur en julklapp ska slås in kan sluta läsa här. Ni andra, vars paket mest brukar likna nåt grannen råkat köra över med skottkärran, fortsätter.

Henric Borgström: Lägre prisökningar är inte alls av ondo

Fritidsforskarens nya verk – och en Garbo

”Han skriver ju bara om idrott”, sa någon om Magnus Widell. Men det är fel. Lokalhistoria och numismatik är bara några av de ämnen han också skriver om.
Han har i artiklar avslöjat statshemligheter och han har genom numismatiken faktiskt en särskild relation till Greta Garbo

Regionen: Musikern kommer inte tillbaka även om vi förlorar i domstol

Fackförbundet Symf har lämnat in en stämningsansökan mot Region Jönköpings län till Arbetsdomstolen. De yrkar på att avskedandet av musikern helt saknar grund och därför ska ogiltigförklaras
Samtidigt meddelar regionen att avskedandet kommer att stå fast oavsett vad Arbetsdomstolen kommer fram till.

Inget stoppar Månsarp: ”Kanske är för bra”

I en lite bortglömd del av idrottsjönköping finns det ett lag som knappt minns hur det är att förlora.
I perfekt bandyväder kom Månsarps bandyherrars femte raka vinst för säsongen. Laget har endast två förluster på sina 19 senaste seriematcher.
Artikel 2 av 9
Efter ekonomiska krisen: JIK betalar ut löner
Tillbaka till startsidan