Förbundskapten Roland Nilsson meddelade på måndagen sin trupp till två träningslandskamper i juni. U21-landslaget möter Norge på Olympia i Helsingborg den 7 juni och Finland på Kimpisen Stadion i Villmanstrand den 11 juni.

Återigen finns Alexander Jallow med i U21-landslaget. Så sent som i slutet av mars var han på landslagsläger med blågult i Marbella.

– Precis som i mars är spelarna i lite olika faser. Då var några mitt i säsong och andra i försäsong. Nu är det lite grann tvärtom, de som var i försäsong har kommit i gång på allvar medan andra nyss har avslutat en lång säsong, säger förbundskaptenen Roland Nilsson till förbundets hemsida och fortsätter:

– Det är framför allt två saker vi vill göra under den här samlingen. Bygga vidare på det vi gjorde i Spanien och samtidigt kunna titta på lite fler spelare. Det kommer in ett antal nya spelare och det ska bli kul att dom träna och spela med oss.

Fakta: U21-truppen

Målvakter: Kalle Joelsson, Helsingborg, Marko Johansson, Gais .

Försvarare: Anel Ahmedho..

Fakta: U21-truppen

Målvakter: Kalle Joelsson, Helsingborg, Marko Johansson, Gais .

Försvarare: Anel Ahmedhodzic, Malmö FF, Hugo Andersson, Malmö FF, Felix Beijmo, Werder Bremen, Dennis Hadzikadunic, FC Rostov, Alexander Jallow, J-Södra, Thomas Isherwood, Östersund.

Mittfältare/anfallare: Joel Asoro, Swansea, John Björkengren, Falkenberg, August Erlingmark, IFK Göteborg, Nils Fröling, Kalmar FF, Viktor Gyökeres, Brighton, Emil Hansson, Waalwijk, Bilal Hussein, AIK, Daleho Irandust, Häcken, Carl Johansson, Öster, Jake Larsson, Örebro, Benjamin Kimpioka, Sunderland, Mattias Svanberg, Bologna.

Annons