Det var femte året i rad som tävlingen arrangerades och syftet har från start varit att lyfta fram unga talanger och hjälpa dem i deras karriärer.

JKC:s Gabriel Nord körde hem dubbla pallplatser och inledde med ett silver i lördagens tävling efter en stark uppkörning från nionde startruta.

Under söndagen flöt det på än bättre och Nord tog pole position, vann båda heaten, blev tvåa i förfinalen och sedan först över mållinjen i finalen och tog därmed hem guldet i klassen Rotax Max Junior.

Klubbkompisen Caspian Hagman körde in på en andra plats och tog därmed hem silvret i klassen J60 efter en stark uppkörning i finalen efter att han både blivit avkörd och fått ett domslut emot sig i kvalheaten.

Han satte dessutom tävlingens snabbaste varvtid.

I samma klass körde Neo Rocksjö in på en 7:e plats.

I den större klassen KZ2 så tävlade Andreas Rydell och körde in på en bra elfte plats.

JKC:s ordförande Patrik Sigurdh tävlade i klassen Rotax Max DD2. Sigurdh kämpade med farten hela helgen men körde till slut hem en sjätte plats. Prins Carl Philip tävlade i samma klass och slutade på en tolfte plats.

Tävlingen arrangeras av Lidköpings Kartig Club i samarbete med STCC och Kungliga Automobil Klubben. Prins Carl Philip deltog inte bara som förare utan även som prisutdelare.