De 25 utställarna från näringslivet i Habo kommun lockade omkring 400 besökare när kommunen, Mötesplats Habo och Arbetsförmedlingen arrangerade jobbmässan för andra året i rad. Mässan riktar sig till både arbetslösa och de som är intresserade av att byta jobb.

– Vi är jättenöjda efter årets jobbmässa, med 200 fler besökare än förra året så kan vi inte annat än att kalla det för succé, säger Monika Raske, näringslivsansvarig i Habo kommun i ett pressmeddelande.

Mässan är tänkt att vara en mötesplats för näringsliv och arbetssökande och under årets upplaga fanns förutom kommunen, industri- och bemanningsföretag även representanter från Science park och Nyföretagarcentrum. Även utbildningsaktörer och flera UF-företag fanns på plats under kvällen.

– Fördelen med en sådan här mötesplats är att arbetsgivare och arbetssökande får ett första intryck av varandra direkt, säger Monika Raske.

Enligt henne ledde förra årets mässa till att flera fick in en fot på en ny arbetsplats. Det handlar om allt från sommarjobb till fasta tjänster.

Relaterat: Jobbmässa växer: "I år vill vi locka ännu fler"
Relaterat: Första jobbmässan i Habo – han hoppas på jobb