Det var under en större gala den 4 maj i år, ”Apple Retail Conference”, som priset delades ut till Sveriges bästa återförsäljare av Apple-produkter (”Apple Premium Reseller”). Vinnare blev Macforums butik i Jönköping - i konkurrens med 29 andra butiker.

Trots ett stökigt år med två större vattenläckor, ett nytt kassasystem och nyanställningar har butiken sålt bra, haft nöjda kunder och när de ovetandes utsattes för Apples mystery shopping fick de full pott.

— Teamet i Jönköping bryr sig verkligen om detaljer, vilket resulterat i att de kunnat hålla en hög nivå rakt igenom, säger Joakim Bank på Mac forum.

— De har under året varit mycket framgångsrika sitt arbete med att stärka tjänsteerbjudandet till företag och arbete med prenumerationstjänsten ”Uppgraderad” till konsumenter.

Här är några av de som jobbar på Macforums butik i Jönköping: Oscar Kindberg, butikschef, My Bergsten, Joakim Johansson och Martin Svensson (har hunnit gå vidare till nytt jobb). Under året har även Sebastian Andersen, Aleksander Stanjeovic och Oskar Drakensvärd arbetat i butiken (ej med på bilden).
Foto: Pressbild