Relaterat: Fullmatad guide: Så blir folkfesterna på Råslätt och Österängen

I fyra säsonger har Mia Isaksson haft en roll i den populära och färgsprakande musikshowen på Sliver. Men nu meddelar hon att årets säsong, som har premiär i september, blir den sista för henne.

– För mig är det bara ett roligt jobb. Jag jobbar som musiker och jag har ett band som fått stryka lite på foten, och jag känner att jag har ett ansvar för dem också. Jag kan inte tacka nej till hur mycket spelningar som helst. Då drabbas ju bandet, konstaterar hon.

Harrys Krogshow har vuxit till en enorm succé bland Jönköpingsborna. Flera kvällar i veckan genom åren har showen dragit fulla hus.

– Det är fantastiskt, det är jätteroligt, fortsätter Mia Isaksson, som själv skrev på Facebook att hon väljer att göra något annat.

Där skriver Isaksson också att hela showen i stort sett är utbytt inför premiären kommande månad. Bara en låt är kvar sedan förra säsongen.

– Det är nytt ljus, ny teknik så vi fläskar på!

I fyra säsonger har Mia Isaksson haft en roll i den populära och färgsprakande musikshowen på Sliver.
Foto: Elin Elderud

Jon Espeset på Harrys konstaterar även han att krogshowen blivit en stor succé.

– Ja, ända sedan dag ett. Vi har verkligen sålt in den. Sen har vi haft turen med oss att vi kunnat leverera en så pass bra produkt som publiken tyckt om, det är därför de kommer tillbaka, säger Espeset och fortsätter:

– Krogshowen kommer inte försvinna. Att Mia lägger av är inte detsamma som att den försvinner. Det finns många andra artister i Jönköping som vill vara med. Samtidigt har jag förståelse för att alla inte kan vara med hela tiden. Det är både jobb, privatliv och annat som också tar mycket tid.

Annons