Tre matcher återstår av säsongen i superettan där J-Södra i allra högsta grad är med i racet om en plats till allsvenskan.

Nu öppnar JP-sporten en livechatt som kommer att vara igång vid träningar, matcher och andra nyhetshändelser.

– Intresset kring J-Södra har alltid varit stort, men det har höjts ytterligare en nivå ju längre den här säsongen har pågått. Med den här chatten hoppas vi att läsarna vill diskutera allt som rör J-Södra med JP-sportens reportrar, säger Fredrik Standár, sportchef på Hall Media.

På söndag spelar J-Södra borta mot Brage, en extremt viktig match för slutstriden.

Magnus Sundvall, sportreporter på JP, har följt J-Södra på nära håll i flera säsonger och säger så här om säsongsavslutningen som väntar:

– Jag vet inte om jag har varit med om en mer spännande avslutning i superettan. Det kan verkligen gå hur som helst och jag ska inte ge mig på det där med att tippa. Det går aldrig något vidare när jag gör det, säger han.

Det kommer också finnas möjlighet för dig att ställa frågor till J-Södras tränare Andreas Brännström. Antingen skriver du dina frågor i livechatten, på JP-sportens Facebook eller Twitter, eller så skickar du dem till sporten@jonkopingsposten.se.

Vi kommer att förmedla och ställa din fråga till Brännström.

Här hittar du livechatten.

Annons

Chatten är tillgänglig för dig som är Premiumkund.

Så här blir du Premiumkund.

Relaterat: Sista sparken avgjorde – J-Södras säsong är över