Jönköpings-Posten

Annons

Så vill politikerna bygga mer studentbostäder

Så vill politikerna bygga mer studentbostäder

Omkring 40 frågor har kommit in till Jönköpingspolitikerna sedan #kandulova drog igång i förra veckan. Lagom till terminsstart fick politikerna avlägga löften om de lovar att det byggs mer bostäder och inte minst studentbostäder.

Hej!

Artikeln är en del av vårt premiuminnehåll, vill du fortsätta läsa klicka nedan.

Annons

TV: Här skedde den svåra olyckan

Spåren efter olyckan är tydliga på platsen. Det är dagen efter älgkraschen norr om Mullsjö.

Tung skadesmäll för HV – kaptenen borta flera veckor

Säsongen har knappt hunnit dra igång, men redan nu har HV71 åkt på två tunga skadesmällar. Först stortalangen David Gustafsson och nu lagkaptenen Martin Thörnberg.

Nationellt bolag till Jönköping – Melinda, 20, blir den yngsta vd:n

Melinda Gustavsson, 20 år, går in som delägare och vd för företaget Städarnas nysatsning i Jönköping. Tack vare hennes prisbelönta UF-företag blev hon erbjuden jobbet redan i våras.

Pöbeln härjar på Barnarpsgatan

Efter decennier av skriverier och luftmätningar kring den hårt trafikerade Barnarpsgatan, som ENDA (!) infarten till centrum söderifrån händer INGENTING för att avlasta den. Denna enkelfiliga väg har gått från trafikerad till jävligt trafikerad bara de senaste tre åren.

Vännen om EU-migranten: ”Jag väntade på att han skulle komma, men han kom aldrig.”

Den 8 augusti hittades en man död i Huskvarna och polisen utreder nu om mannen har mördats.
Gheorghe Popa från Rumänien, som återkommande vistas i Huskvarna under längre perioder, berättar om saknaden efter sin vän, deras tuffa vardag i Sverige och attityderna som vännen mötte.

Klart för lägenhetsvisning i centrala Skillingaryd

Det har släppts villatomter och sålts nyckelfärdiga hus, men på lägenhetsfronten har det varit stiltje. Nu är det på väg att ändras.

Bönder träffas efter svåra extremsommaren

Lördagen den 25 augusti anordnar Hushållningssällskapet Landsbygdens sommarmöte där de gröna näringarna är i fokus. Det blir en dag med de gröna näringarna i fokus, dit alla är välkomna.

Regionen minskar klimatpåverkan i aktieplaceringar – i topp i Sverige

Region Jönköpings län har minskat investeringarna i bland annat olja. Man har minskat innehavet i aktier och räntor med placeringar i fossila bränslen.
– Hur vi förvaltar våra finanser har en stor påverkan på såväl miljö och klimat som sociala aspekter, säger Maria Cannerborg, miljöchef i Region Jönköpings län.
Artikel 2 av 9
TV: Här skedde den svåra olyckan
Tillbaka till startsidan