Tkalcic kom till Jönköpings Södra IF så sent som i maj i år och har hunnit representera föreningen i åtta matcher i Superettan.

– Nico var beredd att komma hit för en modest lön, sett till hans tidigare erfarenheter, i ett läge där vi hade starkt behov av att få in en extra spelare i truppen. Han har under den korta tid han varit här tillfört en professionalism i truppen och verkligen gjort sitt yttersta för Jönköpings Södra IF. När han nu får denna chans kan vi bara önska honom lycka till, säger huvudtränare Andreas Brännström i ett pressmeddelande.

– Jag har haft en bra tid här och är tacksam för den möjlighet jag fick. Jag hoppas att det skall gå bra för klubben under resterande del av året och i framtiden. På återseende, hälsar Tkalcic.

J-Södras sportchef Andreas Jankevics:

– I den överenskommelse som vi hade med Nikola, fanns en möjlighet för en annan klubb att lösa honom, vilket NK Varazdin nu har gjort. Då han fått denna chansen i sin moderklubb vill vi bara tacka Nikola för de insatser han gjort under den gångna säsongen och önska honom lycka till i hans fortsatta karriär.