Det är fasaden mot Smedjegatan som har fått det nya krogtillskottet. Annie Anniholm tar över Wrapped burrito bars gamla lokaler för att driva den thailändska restaurangen som alltså också ska locka fram sångfågeln ur Jönköpingsborna.

— Det kommer finnas thailändska, engelska och svenska låtar att välja mellan. Ibland sjunger jag själv, ungdomarna som kommer hit vill sjunga med kocken, säger Annie och skrattar.

Mångsysslare

Annons

Innan Annie öppnade restaurangen har hon varit lite av en mångsysslare. Tolk, sångare och fotograf är några av yrkena hon har uppskrivet på CV:et. Hon har även tidigare drivit både café och restaurang, men nu är det första gången hon öppnar en verksamhet på svensk mark.

— Det här är första restaurangen och kommer den gå bra kommer vi öppna i andra städer, det är många thailändare som jag känner runt om i Sverige som vill ha det lika roligt som vi har det här.

”Lärt känna artister”

Tack vare bakgrunden som sångare har Annie knutit kontakter som hon nu använder sig av.

— Jag har lärt känna artister i Thailand som ska komma hit och sjunga och laga mat. Det är också därför vi gör den här restaurangen för att jag lärt känna många thailändare som vill komma hit och hälsa på mig, sjunga och lyssna på musik.