I mitten av november är det dags för Jönköpings Fotbollsgala, som precis som vanligt arrangeras på Campus Arena.

– Det ska bli jättekul. Vi fick fantastiskt fina och positiva reaktioner från spelare, ledare och samarbetspartners som var på plats förra året. I år ska vi arrangera den bästa galan någonsin, sa Åsa Ståhl, projektledare på Hall Media, när det blev officiellt att det blir en fjärde upplaga av galan.

De två senaste åren har Claes Andersson lett galan med Discovery-profilen Karin Frick, och under fotbollsgalans debutår gjorde han det tillsammans med Kjell Ahlkvist.

Nu står det klart att Andersson är en av två programledare även i år – men att han den här gången får en ny profil vid sin sida: Bojan Djordjic.

"Självklart att komma tillbaka"

– Nu får ni hålla i hatten när Bojan kommer, säger Andersson och skrattar.

– Det ska bli otroligt roligt att göra det här tillsammans med honom. Han är taggad.

Du är tillbaka för fjärde året i rad, varför?

– Från början visste vi inte riktigt om galan skulle fortsätta, men nu har det blivit en tradition och det är jättekul. Det var självklart att komma tillbaka, berättar den rutinerade programledaren.

Bojan Djordjic, som har representerat klubbar som Manchester United, Red Star Belgrade och AIK, lade skorna på hyllan 2015 och har sedan dess tagit stora steg inom tv-branschen.

Annons

Jätteprofilen axlar sedan tre år tillbaka expert-rollen på Viasats fotbollssändningar och styr, tillsammans med Claes Andersson, det populära Viasatprogrammet "Målklubben".

Fotnot: Klicka här för att se alla pristagare från fjolårets gala.

Relaterat: Klart: Ny upplaga av Jönköpings Fotbollsgala