Jönköpings Fotbollsgala har blivit en traditionell avslutning på säsongen och för fjärde året i rad kommer södra Vätterbygdens bästa fotbollsspelare, och ledare, att prisas under en helkväll med glitter och glamour.

Den 17 november är datumet för årets upplaga av Jönköpings Fotbollsgala och precis som tidigare kommer galan att arrangeras på Campus Arena.

– Det ska bli jättekul. Vi fick fantastiskt fina och positiva reaktioner från spelare, ledare och samarbetspartners som var på plats förra året. I år ska vi arrangera den bästa galan någonsin, säger Åsa Ståhl och berättar varför galan är så viktig:

– Vi vill lyfta upp fotbollens sociala betydelse och hylla alla de som har slitit under säsongen både på och utanför planen. Det fina med galan är att vi får sätta den lokala fotbollen i fokus under en hel kväll.

Tv-sportprofilerna Claes Andersson och Karin Frick, båda med rötterna i Hovslätt, har tidigare varit konferencierer.

Men i år är det fortfarande oklart vilka som ska leda succégalan på Campus Arena, som arrangeras av Jönköpings-Posten och FC gruppen.

– Vi har några tunga namn på gång, säger Ståhl med ett leende.

Förra årets spelare blev J-Södras Amir Al-Ammari, som då spelade i Husqvarna FF, och HFF:s målfarliga anfallare Alexandra Haidari.

Fotnot: Klicka här för att se alla pristagare från fjolårets gala.

Annons

Relaterat: Stjärnan tillbaka på allvar – Mariebo krossade jumbon
Relaterat: Sundvall: Det här var början på en trevlig höst för J-Södra
Relaterat: J-Södrastjärnan avslöjar – så har träningen förändrats