Den 8 juli gifter sig Sebastian Davidsson och Petra Liljeblad i Gnosjö kyrka och den efterföljande festen blir hemma på gården, på logen närmare bestämt.

– Alla säger ju att det ska vara jättestressigt. Det känner vi inte av ännu men det kommer väl, säger Petra.

Där uppe på logen, inför alla bröllopsgästerna, ska Sebastian och Petra dansa en dans som koreograferats av Kristjan Lootus, Linda Lindorffs danspartner i Let´s Dance förra säsongen. Dansen är Lindas lite för tidiga bröllopspresent till paret och med lite drygt två månader kvar till bröllopet var det i torsdags dags att infria löftet.

Annons

Trots att, för att använda Sebastians egna ord, ingen av dem är särskilt dansant, så fick de ändå till det i slutet så bra att Linda Lindorff brast ut i gråt.

– Det var ju så vackert!

Till och med Kristjan var nöjd med utvecklingen på några få timmar.

– De är jätteduktiga, tycker han.

Erkänn nu Sebastian, ni har väl tränat lite innan?

– Nej, vi kollade lite på rumbasteg igår kväll (läs onsdag kväll) men annars har vi inte tränat något, säger Sebastian.

Mer träning kommer det att bli för att dansen ska få den rätta känslan och Sebastian ska våga dansa utan att räkna samtidigt.

– Jag blir nästan lite sugen på att vara med i Let´s Dance nu. Kan du lägga ett ord för mig Kristjan? säger Sebastian och skrattar.

Hur känns det att ställa upp och dansa inför kameran?

– Jag tänker inte på den, säger Sebastian.

– Jag ignorerar den så mycket jag kan, säger Petra och skrattar.

Kommer tv vara på plats vid bröllopet också?

– Det är många som har frågat oss det men det var först igår som vi fick en förfrågan, berättar Sebastian och konstaterar att det kanske är dags att dra sig tillbaka från offentlighetens ljus.

– För Petras och gästernas skull så måste vi fundera på detta.