Annons

Nytt stjärnskottet Agnes är dubbelt aktuell

Nytt stjärnskottet Agnes är dubbelt aktuell

Det nya stjärnskottet Agnes Evertsson, som går under artistnamnet Agnes Ida, är dubbelt aktuell. Med den färska EP:n "Wild love" i ryggen intar hon scenen på Jönköpingsgalan.
– Jag tänker kämpa för att nå långt, säger hon.

Hej!

Artikeln är en del av vårt premiuminnehåll, vill du fortsätta läsa klicka nedan.

Annons

Hegestrand får sitt bygglov

Tommy Hegestrand har fått bygglov för första etappen av sin multiarena för jakt, fiske, hund och skytte i Hulukvarn.
Men konflikten kring vägen på området är inte löst.
– Vi är inte delaktiga i den processen, säger Anders Samuelsson (C).

Mjölkjätten Arla ska spara fyra miljarder – så påverkas Jönköping

Den globala mejerikoncernen Arla Foods ska spara fyra miljarder svenska kronor fram till 2020 och sparprogrammet kommer att påverka hela verksamheten. Ett globalt anställningsstopp har redan införts.

Då var skivbutikerna i Jönköping som störst: ”Vi slängde verkligen ut skivor under den tiden”

För 20 år sedan var skivbutikerna en naturlig del i stadskärnan, nu finns det knappt några kvar. Jönköpings-Posten har pratat med tre profiler om sin tid i branschen, hur det var när de stod på topp och vad det var som egentligen hände när allt började ta slut.

BB-krisen: Det är beklämmande att ingen har lyssnat på oss

En av grundarna till facebookgruppen BB-marschen Jönköping 2.0 är djupt provocerad över att barnmorskebristen på Ryhov är akut även den här sommaren.

Elinor Svensson sparkar vilt omkring sig - gör humor av patriarkatet

Hon har gjort Tankesmedjan i P3, skrivit skämt åt satirprogrammet Svenska nyheter i vår och i höst är hon en av manusförfattarna till pratshowen Robins. Den 26 april återvänder Elinor Svensson från Bjärnum till Sofiehof Underjord - men den här gången solo. Då för att dissekera patriarkatet.
– En fördel med patriarkatet är att om man vill begå brott mot kvinnor så är det ju väldigt mycket lättare att komma undan med det.

Tiggande kvinnor i Jönköping får inviter av män: "De blir rädda"

Fyra år efter att Kyrkhjälpen startades råder det närmas status qou vad gäller kommunens EU-migranter. De samlade kyrkorna försöker nu driva på för ett effektivare förändringsarbete i hemländerna och vill väcka allmänhetens intresse för frågan. Situationen för tiggarna här är utsatt, kvinnor får lappar med inviter av svenska män.

Sundvall: Nu är det upp till spelarna

J-Södras spelare saknade förtroende för tränaren.
Styrelsen agerade och sparkade Jörgen Wålemark.
Nu är det upp till J-Södras spelare att prestera.

Nu har de fått sitt drömhus – se stort bildspel från villan vid sjökanten

Att bygga hus tar ofta längre tid än vad man tror. Det är mycket som ska planeras i förväg. Samtidigt blir det precis som man vill ha det, in i minsta detalj.
Robin och Jennie Lundgren har fått känna på hur det är. Men det är inget de ångrar nu när de har flytta in i huset nere vid sjökanten.
Artikel 2 av 9
Hegestrand får sitt bygglov
Tillbaka till startsidan