Caspian Hagman i Junior 60 tog hem segern i Uddevallas KCV den 16 september. Vädret var omväxlande torrt och regn. Trots ett tidstillägg på tio sekunder i ett av kvalheaten fick Caspian starta från ruta ett i finalen och kunde efter fin körning vinna med över sex sekunder.

Felipe Ahlgren som kör Formel Mini slutade tvåa totalt i SKCC-serien efter att sista tävlingen i Växjö körts den 22-23 september. Sverigecupen i Linköping kördes den 30 september och slutade med en fin tredje plats för Felipe som haft en fin säsong med en väldigt bra utveckling.

Annons

Olle Crona stod för en fin prestation i Formel Micro. Efter en strulig dag med motorproblem så kämpade Olle till sig en andraplats i Göteborgs Lördaxx-tävling den 30 september. Dagen efter, den 1 oktober i Borås KCV hittade Olle farten i finalen och körde hem en fin tredjeplats.

Neo Rocksjö, Junior 60 stod för en imponerande körning i regnet i Växjös SKCC-deltävling den 22-23 september. Neo som har visat bra fart mot slutet var nära pallen och slutade på en fjärdeplats. Neos fina körning under säsongen resulterade i att han blev distriktsmästare.

Hugo Holmgren i Senior 125 körde till sig en andraplats i Växjö:s SKCC-deltävling och i och med detta så slutade Hugo på en tredjeplats totalt i serien.

Hugo har visat en fantastisk utveckling från förra året och med sin fina körning blev han DM-etta i klassen.

Patrik Sigurdh i Rotax Max DD2 körde in på en tredjeplats i den sista RMC-tävlingen i Linköping den 30 september. I och med detta resultat så slutade Sigurdh på en tredjeplats totalt i den svenska RMC-serien (Rotax Max Challenge). Han fick därmed en plats till Världsfinalen i Portugal den 11 november med över 360 deltagare från 50 länder.