Det har gått fyra år sedan Lindströms Bil, med huvudkontor i Skövde, började sälja Toyota i Jönköping och ett år senare tog man även in premiummärket Lexus som ägs av Toyotakoncernen. Under de fyra åren har antalet anställda växt från noll till ett 30-tal anställda och i sommar invigs även en skade- och däckverkstad.

Lexus Jönköpings nya bilhall anses bli Sveriges modernaste show room för Lexusbilar, och är ett exklusivt tillskott för bilintresserade i hela regionen. I området finns det också planer på att Atteviks ska bygga en Audihall och även Porsche är på väg in.

Väldigt roligt

— Det känns väldigt roligt att äntligen få inviga vår nya Lexusanläggning. För oss innebär det att vi nu får alla bitar på plats för att ta våra kunders bilupplevelse till en helt ny nivå, säger Per Jacobsson Lexusansvarig på Lindströms Bil.

I den nya hallen möter du som kund endast nya bilar och leveransen av din nya bil sker i ett separat rum. När du lämnar bilen på service kan du sitta i loungen och arbeta, såvida du inte vill ha en lånebil. Lexus show room i Jönköping är designat utifrån Lexus allra senaste formspråk och blir en viktig pusselbit i den totala Lexus-upplevelsen. Hela anläggningen är utformad med utgångspunkt i omotenashi, det japanska ordet för gästfrihet.