Relaterat: Säsongen över – så kan Mullsjö AIS förändras

Sedan 2017 har Pantamera i samarbete med Svensk Innebandyns domarorganisation delat ut fair play-priser till spelare och ledare som ”genom sitt agerande är ett föredöme för svensk innebandy. Det innebär att han/hon på ett tydligt sätt medverkar till rent spel och ett positivt innebandyklimat före, under och efter match.”

Årets fair play-spelare på herrsidan är Mullsjös lagkapten Kasper Hedlund med motiveringen: ”Kasper är en profilspelare med stark vinnarattityd som sköter sin kaptensroll på ett förebildligt sätt. Hans attityd mot lagkamrater, motståndare och domare genomsyras av respekt i både med- och motgång. Kasper är ett föredöme för många och en fantastisk representant för sporten innebandy. Detta sammantaget gör honom till ett naturligt val som vinnare av årets Fair Play-pris.”

Årets Fair Play-spelare på damsidan blev Sara Wilhelmsson, IBK Dalen och ledarpriserna på dam- respektive herrsidan tilldelas Per Tjusberg, Pixbo Wallenstam och förre JIK-tränaren Niklas Pålsson, FC Helsingborg.

Vinnarna tilldelas sina utmärkelser under SM-finalbanketten 27 april och får förutom ära och diplom även 5000 kronor av Pantamera till ungdomsverksamheten i sin förening. Detta i syfte att fortsätta arbetet att fostra framtida förebilder.

Relaterat: Kasper Hedlund: ”Man lever innebandy i en och halv månad och plötsligt är allt slut”