Jönköpings-Posten

Annons

Malin vill göra skillnad inom sjukvården

Malin vill göra skillnad inom sjukvården

Malin Ramlöv är helt ny inom politiken i ett helt nytt parti. Hon är en av få Jönköpingsbor i Bevara akutsjukhusen, BA, som gick från ingenting till sju mandat och tog sig rakt in i styret. Hon ser politiken som en förlängning av jobbet inom sjukvården.

Hej!

För att få tillgång till vårt Premiuminnehåll klicka på erbjudandet nedan eller logga in med befintliga uppgifter.

Annons

Nykomlingar på internationella matmarknaden

Nu är den internationella matmarknaden igång igen. Många Jönköpingsbor samlades för att testa på de olika rätterna från världens olika matkulturer. Trots att många av matstånden var återkommande fanns det några nykomlingar med, bland annat en från Rumänien.

Klädjätten kämpar med lönsamheten

Klädkedjan Kappahls resultat före skatt minskade kraftigt under tredje kvartalet i bolagets brutna räkenskapsår och landade på 2 miljoner kronor, jämfört med 121 miljoner kronor motsvarande period i fjol.

Emma och Smilla redo för EM: ”Stort att vara med”

På onsdagen reser Emma Zetica och Smilla Malmberg till Tjeckien. Där väntar EM för den lovande duon från Huskvarna Kyokushin Karate.

Var är politikernas klimatansvar?

Rekord för klimatrapportering och ändå händer inte tillräckligt.

Skoglund: Dags för semester – ett perfekt läge att se över sitt sparande

Semestertider närmar sig och osäkerheten kring världen känns hög. Geopolitiska och konjunkturella risker avlöser varandra och räntan på pengar är noll. Trots det går börsen ganska okej och bostadsmarknaden är relativt lugn. Den här krönikan handlar om sparande och att beslut kring sparande är viktigt – speciellt för vår pension.

Ny skola vid Skeppsbron får reningsverket som granne: ”Skolan hamnar onödigt nära”

Den nya skolan på Skeppsbron får ett avstånd på bara 100 meter till Simsholmens reningsverk och frågan är om avståndet är tillräckligt.
Det tycker Anders Samuelsson (C) men inte Roger Rhodin, kommunens VA–chef.
– Jag tycker att 100 meter blir väldigt nära, säger han.

Tolfte raka förlusten för Waggeryd

Waggeryds IK får fortsätta vänta på poängen i division 2 Mellersta Götaland. På tisdagen kom den tolfte raka förlusten. Hemmalaget Hultsjö IF Atom vann med 4–1 (3–1).

Storseger för Hallby borta mot Mullsjö

Artikel 2 av 9
Nykomlingar på internationella matmarknaden
Tillbaka till startsidan