En man fördes till sjukhus med stickskador efter en grov misshandel i Gränna. Enligt polisen ska mannen ha fått skadorna i samband med ett bråk där flera personer var inblandade. Händelsen ska ha inträffat utomhus i närheten av Ribbaskolan.

Polis och ambulans larmades till platsen klockan 20.22 på måndagskvällen. Den drabbade mannen, som är i 20-årsåldern, fördes till sjukhus med ambulans.

Enligt polisen ska mannen haft stickskador på överkroppen och han vårdas nu för sina skador.

— Jag vet inget om skadeläget, men jag vet att han fick tas om hand för vård på en gång på sjukhuset, säger Lars-Göran Nilseryd, presstalesperson på Polisregion Öst.

Polisen vill inte kommentera vad för typ av vapen som kan ha använts för att skada mannen. Händelsen rubriceras som grov misshandel, och polisen spärrade av brottsplatsen under måndagskvällen. På tisdagsmorgonen hade man ännu inte gripit någon för händelsen.

— Vi har jobbat med utredningsåtgärder under natten och fortsätter med det under dagen. Vi är intresserade av att komma i kontakt med personer som har gjort iakttagelser i samband med bråket, säger Lars-Göran Nilseryd.

Fotnot: Har du tips till polisen – ring 114 14.